Over Dok28

Graag heten wij u welkom bij Dok.28, het gezelligste eetcafé van Scheveningen!

Dok.28 is een eetcafé gelegen in Scheveningen, een unieke locatie aan de haven. U kunt bij ons genieten van een prachtig uitzicht tijdens een hapje of een drankje. Vanaf het terras kijkt u uit over de jachthaven, het water, de zeelucht en de boten, alles draagt bij dat u een unieke ervaring beleeft.

Wij leggen bij onze vlees-en visgerechten de focus op de basis, de pure smaak van eerlijk en goed bereidt vlees en vis. Onze vis komt direct van de visafslag in Scheveningen haven en het vlees bij een van de beste slagers van Nederland. De verse seizoensgroenten krijgt u standaard bij uw vlees- of visgerecht geserveerd. Uw aardappelgarnituur of frites kunt u per portie bestellen, zodat u zelf bepaald of u er behoefte aan hebt. Niet bestellen is ook niet betalen.

Wij vinden het belangrijk dat we u kwaliteit kunnen leveren. Onze gerechten, onze drankjes en zelfs onze snacks zijn dan ook uitgekozen op kwaliteit. Dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn kunt u bij ons zelf ontdekken.

De gast is bij ons koning, wij doen er alles aan om van uw bezoek een aangename ervaring te maken die u lang zal bijblijven. Ook is Dok.28 geschikt voor uw feesten en partijen, vraag onze bediening naar informatie of stuur een e-mail naar: info@dok28.nl.

Eet smakelijk namens het Dok28 team!

Gerechten van de lunchkaart te bestellen tot 17:00.

Gerechten van de dinerkaart zijn de hele dag en avond te bestellen!